Omslag snabba vilt

Laga Vilt - Snabbt och enkelt.
Vår senaste kokbok.

Att använda råvaror från skog och mark är både gott och nyttigt - men du behöver inte vara en hardcore-jägare för att kunna njuta av tjälknöl eller vildsvinstapas. Det går lika bra att sondera terrängen på närmsta storköp. I boken Laga vilt - snabbt och enkelt visar systrarna Carina och Ulrika Brydling hur lätt man svänger ihop viltmiddagar som hela familjen kommer att älska. Låt barnen vara med och baka sin egen smarriga renköttspizza och kebabspetten av älgkött blir en given favorit! Genom att välja mat från naturen bidrar du även till en hållbar utveckling eftersom det vilda inte påverkar vår miljö på ett negativt sätt. Bra både för dig och dina barns framtid alltså!

Bokus »

Adlibris »


Generic placeholder image

Fisk och Skaldjur. Gott från Sjö och Hav.

Vattnen omkring oss bjuder på en mångfald av läckra fiskar och skaldjur. Men mycket kunskap om hur man tillagar fisk har fallit i glömska, när det egentligen är så enkelt och blir så gott! Här finns inspirationen och recepten som hjälper dig att laga fantastiska middagar av havets skatter! Nya spännande rätter och uppskattade klassiker, vanliga och ovanliga fiskar och skaldjur, liksom råd om vilka arter man bör undvika och vilka som kan ätas med gott samvete - allt finns med. Systrarna Brydling bjuder som alltid på unika, spännande recept, som är lätta följa och som alla innehåller det lilla extra och som avspeglar deras djupa matlagningskunskaper och gedigna erfarenhet. Lär dig röka din egen fisk, rensa och filea och koka enligt konstens alla regler, göra egen fond och använda det som naturen bjuder som krydda och smaksättning. Det är hälsosam och njutbar mat med smaker du aldrig glömmer.

Bokus »

Adlibris »


Generic placeholder image

Laga Vilt - Från Skog och Sjö

Välsmakande viltmat för alla - jägare eller ej!
Du måste varken vara jägare eller macho för att laga vilt. Det som skogen och sjöarna bjuder kan alla äta - och det är både enkelt och gott att laga till. Dessutom är det både ekologiskt hållbart och hälsosamt! Oavsett om du ger dig ut i naturen eller i stormarknaden kommer du att hitta massor med läckerheter. Och med systrarna Carina och Ulrika Brydlings hjälp blir du en mästare på att laga till riktigt bra och ekologisk mat både till vardags och till fest. Det fina i kråksången är att du även kan hitta nästan alla tillbehör du behöver i skogen, den dignar ju av svamp och bär och kryddor, bara du vet var du ska hitta dem! Boken är indelad efter djurslag och innehåller både vackra natur- och matfoton och instruktiva bilder och styckningsscheman.

Bokus »

Adlibris »


Generic placeholder image

Maten jag älskar

Carina Brydling är en av Sveriges främsta kockar. Hennes hjärta klappar mest för den naturligt enkla, svenska maten. Älskade rätter som delvis fallit i glömska men också egna recept med råvaror från olika delar av Sverige. I boken får du följa med Carina till hennes älsklingsplatser där hon lagar mat på traktens råvaror när de är som bäst. Det är på dessa platser hon har utvecklat sin fingertoppskänsla för äkta smaker och svenskt mathantverk.Maten jag älskar är rik på vackra bilder och fylld med unika recept och personliga berättelser. Du får ta del av svensk mathistoria och anekdoter, njuta av svenska recept som du aldrig sett dem förr. Mat som lagats i generationer men också helt nya svenska rätter skapade utifrån Carinas kloka sätt att tänka på miljön. Carina har den där naturliga stoltheten i sina kärleksfulla beskrivningar av råvarorna och maten från olika delar av Sverige.Carina Brydling har drivit krogen Marmite i Åre, har varit medlem i Svenska Kocklandslaget och är en av Sveriges mest miljömedvetna kockar.


Boken är dessvärre slut hos leverantörerna. Vi har dock några exemplar kvar kontakta gärna oss på info@brydling.se